sozluk bizle kafa mi buluyor 

kapat
  1. - kirmizi hap mi mavi hap mi?
    - kirmizi.
    - al.
    - sözlük bizle kafa mi buluyor?
    - gayet tabi.
    - sen kimsin?
    - ben morpheous.
    #1807924 (mulayim, 22.06.2007 23:30)
  2. - kirmizi hap mi mavi hap mi?
    - mavi.
    - al.
    - ay bana bir şeyler oluyor.

(bir an sonra)

- sözlük bizle kafami buluyor?
    - sen hala sözlüktesin manikusum.
    - siz kimsiniz?
    - nuri alco, nihahahhaa.
    - abo ki abolar olsun.
    #1807975 (mulayim, 22.06.2007 23:37)
  3. (bkz: sözlük bizimle kafa mı buluyor)
    #1808002 (tutankhom, 22.06.2007 23:41)

© 2008 - uludağ sözlük

sozluk bizle kafa mi buluyor başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. sozluk bizle kafa mi buluyor ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sozluk bizle kafa mi buluyor nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» aksana miankova » arachnoidea mater » 1502 » seovi yi tek kisi sanmak » ogretmen masasi » amerikan » marmaris magic life » shannyn sossamon » orgazm » zeytinli kus ekmegi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games