sozluk besmelesi 

kapat
  1. (bkz: niyet ettim allah rızası için entry girmeye uydum moderatöre)
    (eru, 19.01.2006 22:44)
  2. gene bismillahirrahmanirrahim dir.diğer söylemler dua kapsamına girecektir.
    (karga, 22.02.2006 19:40)
  3. ey bağışlaması bol rabbim; beni, zall'ı, passiflora'yı, delikanlimuhendis'i ve bütün yazarları koru. senin herşeye gücün yeter. amin.
    (palta, 22.02.2006 19:48)
  4. özel mesaj kutusuna ve ben ikonuna bakmadan önce ve ayrıca yaratıcı entry akla gelmesi niyetiyle çekilen besmeledir.
    (fatality of fantasy, 08.05.2007 22:42)
  5. her işe Allah'ın adıyla başlanması gerektiğini hatırlatan başlıktır.

(bkz: bismillahirrahmanirrahim)
    (bkz: Allah için al, Allah için ver, Allah için yap.)
    (fuzuli, 20.06.2007 23:58)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» en yakin arkadasin olmesi » anlat demekle olmaz » arabam var » facebook a vesikalik foto koyan insan » dani filth » lig radyo » emedur » yuruyen merdivende solda bekleyen tip » sozum odun gibi olsun hakikat gibi olsun tek » senin boyun birden atacak » kalbinden gecmeyenin agizin soylemesi » yolda yururken birden amuda kalkma istegi duymak » david caine » gundeme ilgisiz gencler » aslanlar sahada tribunler ayakta » metal gear solid 4 guns of the patriots » carlo emilio gadda » burn it blue » koko » montgomery cliff » sebepsiz yere bir kisiye uyuz olmak » yagibasan medresesi » deli kizim uyan » uclari kirik » evlenilecek kiz var eglenilecek kiz var » karisini internette satisa cikaran boynuzlu erkek » kelim kemerim inek sutu emerim kel diyenin anasini » 1852 » boston tea party a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa