sozluk beni verem ettin lan allahsiz 

kapat
  1. aldıgı eksi oylari ve ayarlari fazla kafaya takan uuserin feryadıdır.
    #462616 (BoHeMiaN, 26.07.2006 13:53)
  2. sözlükteki tıp öğrencilerinin ilgilenmesi gereken konu.
    #462650 (worldlike, 26.07.2006 14:01)
  3. (bkz: sozluk beni benden ettin lan allahsiz)
    #462659 (salca, 26.07.2006 14:03)

© 2008 - uludağ sözlük

sozluk beni verem ettin lan allahsiz başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sozluk beni verem ettin lan allahsiz ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sozluk beni verem ettin lan allahsiz nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kadinlari anlayamamak » beyaz etli prens » i wanna be your man » ask susturur » yatak odasinda takimli nevresim kullanan cift » turkiye de cinsellik kavrami » 17 asker sehit olurken halay ceken milletvekili » batiskaf » cevir kazi yanmasin » tanri mi insani insan mi tanriyi yaratir sorunsali » klozete iserken en az ses cikaran noktayi aramak » her turlu pisirim yapilir » ask » kadini seksi gosteren unsurlar » 20 ytl » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » iran » ergenekon u sulandirma plani » alternatif var misin yok musun diyaloglari » jean amerika nin salvaridir » mesut yar » kahpe bizans in yigit guzeli » orgeneral sadi ozcan » ask acitir » nightwalker » timucin esen » kolpa turk filmleri » flesh for fantasy » kas gerilmesi » dolar » hypostase