sozluk ben kaciyorum kendine iyi bak 

kapat
  1. sözlüğe bağımlı yazarların sözlükten çıkarken kullandıkları cümle.

- sözlük ben kaçıyorum kendine iyi bak.
    + tamam canım, parolanı almayı unutma, bi de çıkarken çıkış butonuna basarsan zahmet olmazsa...
    - tabiyki. seni seviyorum, öptüm.
    + bende seni...
    #3435841 (kacak dovusen ayi, 23.05.2008 14:46)
  2. yaz aylarının gelmesiyle birlikte tatile gidecek, 5-10 gün sözlüğe uğrayamayacak olan yazarların da kurabileceği cümle.

(bkz: seni özliyeceğim sözlük)
    (bkz: duygusal anlar)
    #3622299 (the she, 05.07.2008 06:56 ~ 06:58)
  3. sözlükten ayılırken sarfedilecek cümledir. sözlükle arasında özel bir bağ olan yazarlardan özellikle beklenir.
    #3622476 (glylay, 05.07.2008 10:44)
  4. silinmesi muhtemel bir entry girildikten sonra sozluk ben gachayim kendine iyi bak şeklinde sarfedilecek cümledir.
    #3622481 (adeta bir canavar, 05.07.2008 10:46)
  5. yaz okuluna kalan sözlük yazarlarının içten içe kıskançlık duyduğu kişilerin söylemi. olum gidin bak sinirimden ağlıyıcam şimdi nispet yaparcasına veda ediyosunuz bide. gidin!
    #3622501 (Lord Esseinski, 05.07.2008 10:57)

© 2008 - uludağ sözlük

sozluk ben kaciyorum kendine iyi bak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sozluk ben kaciyorum kendine iyi bak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sozluk ben kaciyorum kendine iyi bak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» hold me tight » mona lisa ya bakip 31 cekmek » turkiye de cinsellik kavrami » kolpacino » tum milletinin banka hesabini izleyen devlet » silikon yastik » cahil kalabaliklar tarafindan linc edilmek » recep ivedik 2 » ne dedi ne dedi » the day that never comes » tanrinin egosu » when nietzsche wept » ben hep kendime cikan bir yokustum » kolay mi kurtulmak tanrinin cehenneminden » cikin sikin birbirinize » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » bozulan uyku duzeni » sinan engin bilgisiyle istifa etti » israfil suru ufledigi anda ilk soylenen sozler » julius aghahowa » haydi ic de cay koyayim » yavuzhan » saray helvasi » sevistigi evde esyasini unutan erkek » year book yourself » ak akcenin kara gun icin olmasi » hala icq kullanan insanlarin bulunmasi » cennetin katlari » arcil ve sota » with the beatles » oje