sozluk ben bugun gazete okudum 

1. öncelikle, (bkz: kendi kendine ayar vermek).

bugün girdiğim iki adet haber başlığı ile ilgili entry sonrası, içine düştüğüm ikilem. kendimi bir an hurriyet gazetesi okuyucu yorumlari ve milliyet in yaran okuyucu yorumlari güruhunun bir parçası gibi hissettim. ilgi çekici gelen bu haberleri bir yandan sozluk ile paylaşmak, gozden kaçmasını engellemek istedim, bir yandan da bu yaptığımın okuyucu yorumlarından ne farkı var diye düşündüm. özetle ikilemdeyim sozluk ben bugün gazete okudum. yaptığım doğru muydu, yanlış mıydı bilemedim.
    #3391039 (experimental, 13.05.2008 10:34)
  2. sözlüğün: "üzülme canım, üzülme bir tanem. benim iyiliğimi istediğini biliyorum, olur böyle şeyler..." diyerek yazara destek olacağı, onu telkin edeceği iç dökmedir bir nevi.

(bkz: sözlük ben bugün bi bok yedim)

(bkz: sözlük yazarlarının itirafları)
    #3391047 (Vivendi, 13.05.2008 10:38)
  3. sozlukte gorulen gazete ba$liklarinin aynisini burada gorup deliren yazarlar icin ayar verici cumledir.
    kullanilasi.
    #3403557 (amaaslihepiyiydi, 16.05.2008 10:03)
  4. (bkz: sozluk ben bugun gaste okudum)
    #3403575 (gelecegin bi yuzyil sonrasi, 16.05.2008 10:11)

© 2008 - uludağ sözlük

sozluk ben bugun gazete okudum başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. sozluk ben bugun gazete okudum ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sozluk ben bugun gazete okudum nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» allah i insanmis gibi dusunmek » kultursuz dinazor » etraftan duyulan yaran sozler » mafiaturk » cumadan cikip dark knight a gitmek » binlerce gay erkek bulacaksiniz » 23 temmuz 2008 fenerbahce shakhtar donetsk maci » mikhail khodorkovski » e » aynur a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci