sozluk ben bugun cok kotuyum 

kapat
  1. sözlük sevgilim yok hayatım berbat bi hal alıyo her gün anlıyo musun beni? canım da çok acıyo zaten.. neden ben sözlük neden ben?? kim son vercek buna artık?? çok yalnızım be sözlük..
    şeklinde sözlüğün günlük haline dönüşmasinin bile eywallah etmeye sebeb olan iç sıkıntının patlaması vesilesiyle dışa vurulacak dertler silsilesinin sonucudur.
    #1637238 (tulbentustundesakiz, 13.05.2007 00:48)
  2. (bkz: can't hold us down)
    #1637253 (hosaf, 13.05.2007 00:52)
  3. (bkz: kotuyum ben kotuyum)
    #1637283 (thedewil, 13.05.2007 00:59)
  4. (bkz: erol taş gibi hissediyorum kendimi)
    #1637310 (barış, 13.05.2007 01:05)
  5. bir gaz bir gaz, öyle böyle değil. patladım patlıycam, ne yedim de dokundu bu kadar anlamadım ki? kuruyu mu fazla kaçırdık.. off, kalabalık olmasa yardırıcam birazda sıkıyorum, vanayı hafif açtım sessizden takılmaya çalışıyorum çaktırma. sürekli de yer değişmek lazım, kokuyu sabitleyip suç teşkil etmiyelim.
    #1637370 (flyaway, 13.05.2007 01:16)

© 2008 - uludağ sözlük

sozluk ben bugun cok kotuyum başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. sozluk ben bugun cok kotuyum ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sozluk ben bugun cok kotuyum nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» andiz otu » baslik entry ve nick uyumu » berk tokay » sexymetre » ogrencilik hayati » yeni uuser olacaklara nick onerileri » teletoon » sevisme goruntulerini kaydeden ciftler » grand ekinoks » cevriye a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci