sozluk basina gecememek 

kapat
  1. sözlük başına geçememek.. içinde yazacak bir sürü entry varken habire işi çıkmak ve bir türlü entry girememek.''Heh şunu yazarım, evet evet hubele yi yazıcam'' diye için için inlemek fakat bir türlü pc başına oturamamak yada bilgisayar başında olmak ama gene de sözlüğü açamamak.. sonuç.. ne gircektim ben ya entry olarak?

(bkz: ben)
    #1257563 (chibiaya, 04.02.2007 18:31)

© 2008 - uludağ sözlük

sozluk basina gecememek başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. sozluk basina gecememek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sozluk basina gecememek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» yan gitmek » iftira » kuran i kerim yasaklansin » morgan de sanctis » 4 dakika uyarisi » toz tutan notebook ekrani » korsana hep destek tam destek » mehmet ali kislali » kendi actigi basliga bkz veren yazar » anahtar isik a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci