sozluk bana meme bul lan allahsiz 

kapat
  1. sözlük abazanlarınca hep bir ağızdan savurdukları bir ifade olup,

beyinleriyle yer değiştirmiş olan üreme organlarının bakış açısı ile olayları ve kavramları yorumlayarak, dünyayı da aynı şekilde algılayarak sürdürülen uçkurun peşinde koşma yollu ömrün, bir yerden sonra abazan sözlük yazarının canına tak etmesi akabinde,

şuursuz bir biçimde artık reelden umduğunu bulamamanın da getirmiş olduğu bıkkınlık ruh hali eşliğinde sanala yani; sözlüğe bel bağlaması sonucunu doğuran,

bir bakıma sözlüğün kullanım amaçlarının aslında hiç de sanıldığı gibi bilgilenmek veya eğlenmek ile sınırlı olmadığını, extreme açılımlarında bulunabileceğini ortaya koyan,

abazan sözlük yazarlarının ümitsizlik fışkıran yalvarışsal inleyişleri esnasında ağızlarından döktükleri haykırıştır.
    #4314204 (bluevelve, 03.12.2008 23:04)
  2. (bkz: önce biri iş bitince hepsi)
    #4314207 (silik hayta, 03.12.2008 23:05)
  3. (bkz: breasts)
    (bkz: shadaim)
    (bkz: jeff murdoch)
    #4314216 (guilt and regret, 03.12.2008 23:06)
  4. the oz karakterlerinin sözlüğe yazar olmasıyla gerçekleşebilecek sitem.
    #4314223 (jetlag olmus barbunya, 03.12.2008 23:07)
  5. bu cumleyi sarfeden kisi her isi sozlukten bekledigi gibi, sozlugu ateist olmakla da suclamaktadir, ayiptir, gunahtir, yaziktir.
    oysa bunun yerine sozluk yazarlarinin memelerinden istifade edilip, sozluge sukredilebilir.
    #4314232 (ruh hastasi, 03.12.2008 23:10)
  6. "hanzo" filmindeki hanzo'nun armuta "meme, meme" dediği, hatta "memeeeaa" diye ağladığı sahneyi hatırlatan hezeyan.
    #4314233 (filozofil, 03.12.2008 23:10)
  7. bebek isteğidir.

(bkz: sözlüğün yaş ortalaması)
    #4314307 (a nick, 03.12.2008 23:24)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

sozluk bana meme bul lan allahsiz başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sozluk bana meme bul lan allahsiz ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sozluk bana meme bul lan allahsiz nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about sozluk bana meme bul lan allahsiz. Copyrights of the articles are belong to their authors.