sozluk bana maas ver 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. sozluk bana maas bagla
  2. bana verilen maas cok dusuk yetmiyor
  3. sozluk yazarlarina maas baglamak
  4. sozluk yazarlarina maas baglanmasi
  5. sozluk bize maas bagla lan allahsiz
  6. uludag sozluk yazarlarina maas baglansin
  7. sozluk bana sozluk ac lan allahsiz
  8. sozluk bana is bul
  9. sozluk bana 05 uc ver
  10. sozluk bana git bir cay koy

© 2008 - uludağ sözlük

sozluk bana maas ver başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sozluk bana maas ver ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sozluk bana maas ver nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» butun ogullar anneyi bir siire terkeder » avrupa yakasi replikleri » ozgur tutsak » tum milletinin banka hesabini izleyen devlet » ask kazandirir » turkiye de internet sozluk kulturu » 25 yas sendromu » tum sozluk across the universe izliyoruz zirvesi » alexandria stadium » aysun kayaci » dusunce gucuyle klavye kullanmak » bir namus gosteresi olarak kara carsaf » kuzgun » alone with everybody » kazanan baris olacaksa pkk ile masaya otururum » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » alonso solis » thich quang duc » tori amos » gogus killarini yolmak » cemsbg » alternatif var misin yok musun diyaloglari » 4 gb kotayla ay sonunu getirememek » ya rabia » nina s tragedies » cukura dusup sakatlanan futbolcu » orta turkce » age of mythology titans » kivikocan » omer hayyam » ferigim