sozluk bana kari ol lan allahsiz 

kapat
  1. yazar kisisinin sozluk ile sevismek istemesi durumunda yana yakıla sarf edeceği, sarf etmek bir yana tüm benliği ile haykıracağı söz olup,

hayatında değil kadın dişi sineğin kanadını dahi tutmamış ama kendi takımını elinden düşürmemiş yazar kişisinin, içine düştüğü abazanlık hali nedeniyle kendine hakim olamamasından dolayı kocaman bir umutsuzluk eşliğinde istediği,

sanal alemin sözlüklere dair yazıdan yazıda dolaşan efsanelerinden birisine yani; "sözlükten bir şey istenilir ise sözlük isteyene verirmiş", uydurmacasına kanan yazar kişisinin ya tutarsa diyerekten olmayacak duaya amin demesidir.
    #3163936 (bluevelve, 19.03.2008 20:02)

© 2008 - uludağ sözlük

sozluk bana kari ol lan allahsiz başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. sozluk bana kari ol lan allahsiz ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sozluk bana kari ol lan allahsiz nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kamuran akkor » eksi oy alinca eksi oy veren icin edit yapmak » summer s gone » balaclava » sedat » reversi » i kissed a girl » indie 103 1 fm » kul nesimi » 85 milyon bilinmeyenli denklem a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games