sozluk bana esek bul lan allahsiz 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. sozluk bana x bul lan allahsiz
  2. sozluk bana sap bul lan allahsiz
  3. sozluk bana ask bul lan allahsiz
  4. sozluk bana mod bul allahsiz
  5. sozluk bana fis bul lan allahsiz
  6. sozluk bana kiz bul lan allahsiz
  7. sozluk bana is bul lan allahsiz
  8. sozluk bana karincayiyen bul lan allahsiz
  9. sozluk bana kahve bul lan allahsiz
  10. sozluk bana espri bul allahsiz

© 2008 - uludağ sözlük

sozluk bana esek bul lan allahsiz başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sozluk bana esek bul lan allahsiz ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sozluk bana esek bul lan allahsiz nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» duvarim su aliyor yetis yusuf usta » polat alemdar in herkesin hatirini sorucam bakisi » turkiye de biranin cok pahali olmasi » kizlari guzel gosteren detaylar » istanbul surlari » en iyi ikililer » football » yapilmis en aptalca dalginlik » general motors » yol tv » galatasaray universitesi » kacik burjuva diyaloglari » sevis » kork bizden » sabetayist » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » feridun duzagac » you really got a hold on me » kendi derdim yeterken bir de sen dert oldun basima » bekaret uzerine acilan basliklar » it won t be long » abidas » sol frame » genelkurmay i yipratmayan tek sey » terorizmi devletin en yakin mutefiklerin beslemesi » incir pub » turkiye de cinsellik kavrami » ve insan muzigi yaratti » what the fuck is that » serdar akinan » arcil ve sota