sozluk bana dua et lan allahsiz 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. sozluk bana sap bul lan allahsiz
  2. sozluk bana is bul lan allahsiz
  3. sozluk bana ask bul lan allahsiz
  4. sozluk bana x bul lan allahsiz
  5. sozluk bana kiz bul lan allahsiz
  6. sozluk bana fis bul lan allahsiz
  7. sozluk bana mod bul allahsiz
  8. sozluk bana eglence bul lan allahsiz
  9. sozluk bana cumhurbaskani bul lan allahsiz
  10. sozluk bana gul agaci al allahsiz

© 2008 - uludağ sözlük

sozluk bana dua et lan allahsiz başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sozluk bana dua et lan allahsiz ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sozluk bana dua et lan allahsiz nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» 6 ayda bir arayan sevgili » ekuinofobi » terorun turkcesi » rene garcia mericsoy » bira » ozlemek » butun eski sevgilileri imha etmek » sizofreni » borsa dusunce uzulen yurdum insani » mikropsi » asiret » marcus miller » ocaktan sigara yakmak » sanal acun » 30 eylul 2008 global ekonomik kriz » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » robinson crusoe 389 » bir cift turna » ideal erkek » hapsurup sumuk patlatan gripli insan » turkiye faili mechuller ulkesi olmaktan cikti » prognoz » kisa psikotik bozukluk » ozkiyim dusunceleri » sizofreniform bozukluk » konusmak varken sacmalayan insan modeli » facebook eski sevgilinizi bulmaniz icin bir aracti » kiyamet » evrim teorisi » klang cagrisim » plzen