sozluk bahcesinden elma asiran yazar 

kapat
  1. sozlukte yer alan ve yasak bahçe olarak adlandırılan yerden elma aşırmış yazardır. bu cok cok tehlikelidir. zall önceleri yazarları toplayıp,
    -bakın o bahçe yasak! sakın oraya girmeyin! gireni görürsem soba maşasıynan döverim yemin vallah * demiştir.
    ama buna ragmen yasaklak çiğnenmek için vardır diyen yazar tarafından elma alınmıştır. zall durumdan haberdar oldugunda,
    ayak izlerine bakar , ateşin külüne elini sürer ve ''fazla uzaklaşmış olamazlar'' der. elmayı aşıran yazarı tutar, önce soba maşası ile dötüne vurur sonra da aynı sozlugun zillerine basıp kacan yazar'a yaptıgı gibi , sözlüğün girişine kulaklarından çiviler bırakır. yapmayın yazar arkadaşlardır. * *
    #327275 (aby, 08.06.2006 01:42)
  2. ama çok da cin güruha dahildir kendileri..

gammaz: hayırdır canım?
    yazar: hayırdır hayır, takıl sen..
    gammaz: noluyo evladım, ikinci neslim.. anlat hele..
    yazar: elma alacaktım da.. * annem hasta.. ona götürücem..
    gammaz: elma yok canım muz var.. *
    yazar: iyi zaten ben de bisikletle gelmiştim..
    gammaz: *bisiklet.. bisikletle.. lan bisi.. kaçma laan.. kaçtı iblis..
    yazar: ehehe..

(bkz: gammaz stuff entrylerimi oylamasın)*
    #327298 (hidrojen, 08.06.2006 01:53)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

sozluk bahcesinden elma asiran yazar başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sozluk bahcesinden elma asiran yazar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sozluk bahcesinden elma asiran yazar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about sozluk bahcesinden elma asiran yazar. Copyrights of the articles are belong to their authors.