sozluk bagyanlarina selam ederim 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. sozluk bayanlarina selam ederim
  2. selam ederim
  3. sozlukteki bayanlara selam ederim
  4. sozlukteki erkek yazarlara selam ederim
  5. ecayip heyvanlara benziyirsen e selam ederim
  6. ickimi icer domuza selam ederim
  7. selam sozluk ben geldim
  8. israr ederim o bicim dans ederim
  9. uludag sozluk selam hatti
  10. sozluk bayanlarina araciyla selam etmek

© 2008 - uludağ sözlük

sozluk bagyanlarina selam ederim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sozluk bagyanlarina selam ederim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sozluk bagyanlarina selam ederim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» balikesir yurdu » rainer maria rilke » avcilar kampusu » fugitive pieces » ilk ucus » ask acitir » sol frame » ahmet levendoglu » yasa mustafa kemal pasa yasa » gustavus von tempsky nin kiwi kovalarken olmesi » ati radeon hd 3850 » okuyup begendigi entrinin kendinin olugunu gormek » gelmis gecmis en buyuk grup » evli bir erkekle yatmak » cv sine uludag sozluk te yazar oldugunu yazan kisi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » 21 inci yuzyilda hala ciplak gezmeyen kadin » cakma puma ile hava atan yakisikli fakir erkek » dogu turkistan da islami ibadetlerin yasaklanmasi » ha bu diyar » 3 ekim 2008 aktutun karakoluna pkk saldirisi » serbest kararlilik » uludag sozluk prenses perfinya zirvesi » solo testte 15 piyon birakmak » agiz yirtmak » bilgisayar faniyla odayi isitmaya calismak » asik olunan kadindan ayrilmak zorunda olmak » the usual suspects » teroristlerle anlasma yapan devletler » metroda cift kale mac yapmak » umraniye isi ferrari ile hava atan fakir erkek