sozluk adina senden ozur diliyorum ya rab 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. uludag sozluk ten ozur diliyorum
  2. ozur diliyorum
  3. laiklerden ozur diliyorum
  4. 70 milyondan ozur diliyorum
  5. sol frame den ozur diliyorum
  6. turkiye den ozur diliyorum
  7. tum camiadan ozur diliyorum
  8. ozur diliyorum kendime guluyorum cok hossun
  9. seni sevdigim icin kendimden ozur diliyorum
  10. ozur diliyorum sizden giden eski sevgililer

© 2008 - uludağ sözlük

sozluk adina senden ozur diliyorum ya rab başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. sozluk adina senden ozur diliyorum ya rab ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sozluk adina senden ozur diliyorum ya rab nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» 1931 matbuat kanunu » tamirci ciragi » yeni baslayanlar icin fransa » facebook sapigi » 70milyonadim » kezban paris te » oxycodone » kerbela » taceddin dergahi » kabadayi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci