sozlugun zaman zaman yaptigi ibnelikler 

kapat
  1. sözlüğün rutin olarak yapmadığı ancak bazen taktı mı fena taktığı ve yapmayı sürdürdüğü ipnelikler bütünüdür.

güzel güzel entry girerken, "ben" butonuna bir basayım dersiniz, artı eksi var mı kontrol edeyim.

yeni giris yapin der size. "ulan sözlük daha 5 dakka önce giriş yaptım zaten", ve uyuma pozisyonunda bırakmadım hiç sözlüğü, paso entry girdim, ipneliğin alemi yok göster bana oylamalarımı dersiniz. o ise "yok illa kullanıcı adını ve şifreni yeniden gir" der. ipe sapa girersiniz yeniden. sana selam eder, "hosbulduk" dersin. ben butonuna basarsın, "yeniden giriş yapmanız gerekiyor" der. "ulan sözlük 10 saniye önce giriş yaptım zaten göstersene lan bana menümü" dersin, o ısrarla kullanıcı adı ve şifreyi girmeni ister. Bazen bunu 3-5 kez tekrarlar.

hay ben butonunu da seni de der kalaylar komple kaparsın sözlüğü. öbür sözlüğe girersin. aslanlar gibi entrylerine rakip sözlükten devam edersin. çünkü uludag, durduk yerde ipnelik yapmıştır *.

op elimi barisalim dersin sonra bi gün, öper, sen de onu affedersin. tekrar yazmaya başlarsın, ama aradan bir kaç gün geçer yine aynı ipnelik.

artık uludag'ı sık kullanılanlara fatih urek ismiyle kaydedersin. ve nadiren gireceğin siteler arasına eklersin.

ne zaman düzelecek acaba diye merak edersin. * *
    #3631713 (beyazyelkenli, 07.07.2008 13:16)
  2. insanı sinir eden şeylerdir ama ibnelikler demeyelim, gücenir sözlük.

tam süper bir entry oldu dediğiniz entry'i gönder dersiniz, ekran gri oluverir. gelen giden olmaz, delirirsiniz. keşke kaydetseydim böhü böhü der sonra da bir daha yarım sayfa entry yazmassınız. neden? çünkü sözlük uzun entry yazınca hep aynı olay başınıza gelecekmiş gibi hissedersiniz.

bir de ibne deyince ekran klitlenmişti, o günden beri ibne demem mesela. evet.
    #3631770 (crysania, 07.07.2008 13:26)
  3. ara sıra "genç gel sana fantezi yaşatayım" yazısı çıkabilür, taş düşebilür...
    #3631778 (nickimicinotuzharfgerekiyormus, 07.07.2008 13:27 ~ 13:28)
  4. (bkz: seri eksi oy veren ibne)
    #3631780 (joneca, 07.07.2008 13:27)
  5. sözlüğe yapılan kullanıcı girişi başına zall'ın adsense hesabına para yatıyorsa, bu ipneliklerdir kurtulmak mümkün olmayacaktır zannımca. *
    #3631821 (beyazyelkenli, 07.07.2008 13:32)
  6. her zaman olanların haricinde arada sırada yaptığı bazı davranışlardır.
    #3631866 (bendoktordegilimhekimim, 07.07.2008 13:42)
  7. sözlüğe giriş yapıp, sol framedeki bir başlığa tıklar tıklamaz, "ağ zaman aşımı" demesi ve sözlükten düşmek. yahu, daha ağı bile görmedik ki, nasıl aşalım?
    #3631898 (sandalye, 07.07.2008 13:49)

© 2008 - uludağ sözlük

sozlugun zaman zaman yaptigi ibnelikler başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. sozlugun zaman zaman yaptigi ibnelikler ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sozlugun zaman zaman yaptigi ibnelikler nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» halk icin sevismek » iyi geceler » bi kilo toz bi otobos » ak bok kara bok hepsi bir bok » sozlukte bekaret aramak » perihan magden » yalnizligin paylasildigi anlar » anton golotsutskov » tavsandan sapka cikartmak » the impossible quiz a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games