sozlugun yazgulu com a donmesi 

kapat
  1. an itibariyle gözlenen sözlükte artan sevgi heyelanının, şiir halinde satırlara dökülerek başlıklar altına yazılması durumu.

(bkz: yaz geldi cicekler acti)
    (bkz: var misin acem kizi kacalim buralardan)
    (bkz: ver elini uzanalim goksu'ya)
    (bkz: tam mevsimi şimdi lufer baliginin)
    #357518 (salca, 19.06.2006 11:07)
  2. bireylerin içlerini dökme fırsatını bulmasıyla yakında itiraf.com a dönmesinden korktugum durum.
    (bkz: bi güzin abla eksik) *
    #357521 (haznedaroğlu, 19.06.2006 11:09)

© 2008 - uludağ sözlük

sozlugun yazgulu com a donmesi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. sozlugun yazgulu com a donmesi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sozlugun yazgulu com a donmesi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» 1603 » necip fazil kisakurek » yalniz degilsin » sabri sarioglu nun gercek mevkisi » yok yok yok » kaptan magara adami » kopeklerdeki son dedigini anlamadim bakisi » ic kontrol merkezi » arabayla polis arabasina carpan ehliyetsiz genc » afrika birligi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games