sozlugun turkceye onem veriyormus gibi davranmasi 

kapat
  1. Tamamiyle popüler kültürdür."Heyy adamım biz Türkçe'ye önem veriyoruz tamam mııı?" der gibi davranan düşünce silsilesidir.Yani be adam! be sözlük! sen noktalama işaretinde virgülden sonra boşluk yok diye entryleri sil ama "Sıkça sorulan sorular"'ın kısaltması olan "sss" yerine "faq?" yap..

-Türkçemiz bi tanedir onu çok seviyoruz kılıfına sığın ama başlıklarda türkçe harfler olan "öüçşğ"leri kullanma. (Mümkün olmuyor demeyin (bkz: itusozluk)

-Türkçemiz bizim dilimizdir biz sahip çıkıyoruz de ama "sözlükpad" diye bir özellik ekle

Yani biraz samimiyet gerek, tabi biraz duruşun arkasında sağlam durmak gerek..

bu söylemleri baskı niteliğinde algılayan moderatörlere(#1469878) ise söyleyecek sözüm yoktur benim.
    #1561175 (secretcode, 23.04.2007 23:57 ~ 17.05.2007 12:17)

© 2008 - uludağ sözlük

sozlugun turkceye onem veriyormus gibi davranmasi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. sozlugun turkceye onem veriyormus gibi davranmasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sozlugun turkceye onem veriyormus gibi davranmasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» tek sarki ile ozdeslestirilen gruplar » tutamadim kacirdim » tanrinin kadin yuzu » metroda yasanan dumur olaylar » over logging » katrani kaynatsan olur mu seker » eskisehirspor » cok konusup bos konusmak » tu kaka bana » ramazan sahin a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games