sozlugun sirri 

kapat
  1. yazarlarının hepsinin kurtlu olmasıdır. başkalarının göremediklerini görmesidir. götünü yayıp oturarak köbeğini kaşımak yerine bilgisayar başına oturup birşeyler yazma dürtüsüne sahip insanların meydana getirmesidir.
    #3262267 (kabacocuk, 12.04.2008 21:19)
  2. (bkz: isin sirri olinde iki kere rafine)
    #3262342 (limon cicegi kolonyasi, 12.04.2008 21:34)
  3. cia'nin sayfasında "rocco $ifreli" olarak verilen sır.
    #3262363 (galapagoslu iguana, 12.04.2008 21:37)
  4. kurtlar vadisi pusunun gelecek nesillerdeki bölümlerinde üzerindeki sis perdelerinin aralanacağına inandığım sır. kirmizi kitap da zaten sözlük arşivinin basılı kopyasıymış *, ya ya.
    #3262389 (herbert simon, 12.04.2008 21:40)
  5. -arka fonda requiem for a dream-

Üç entry Göğün Altında Yaşayan meritokratik moderatörlere,
    Yedisi arkasına modunu almış olağanüstü yazarlara,
    Dokuz entry Ölümlü insanlar'a, ölecekler ne yazık -hihi-
    Bir komut gölgeler içindeki gammaz Diyarı'nda
    Kara tahtında oturan sözlüklerin Efendisi'ne
    Hepsine hükmedecek Bir komut, hepsini o silebilecek,
    Hepsini bir araya getirip karanlıkta alayına sifonu çekecek,
    Gölgeler içindeki asp Diyarı'nda...
    #3262456 (kobayashe, 12.04.2008 21:53 ~ 21:54)

© 2008 - uludağ sözlük

sozlugun sirri başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. sozlugun sirri ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sozlugun sirri nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» dargelirli » i belong to che » peder zickler bayragi » ahmet mete isikara » sercilong » temur ketsbaia » marcus melvin » camp lazlo » baba ben bu gece erkek arkadasimda kalacagim » without you i m nothing a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci