sozlugun sacmalama saati 

kapat
  1. çoğunlukla gece saatleri midir yoksa ben gece girdiğim için mi bana denk gelir bilinmez ama genelde aynı saatlerde olan eylemdir.
    kendi siyasal ya da etnik değerlerinin ne olduğunu bilmeden (bilmeden diyorum çünkü çoğu zaman bu saatlerde açılan başlıkları yazanlar kendilerinden bihaberdirler) başka insanların yapılarını geçmişlerini incitecek, insanları birbirlerine düşürecek başlıklar açılmaktadır.

aman efendim altı üstü burası bir sözlük diyor olabilirsiniz ama demeyiniz.
    sonra da biz ettik siz etmeyin demek zorunda kalırsınız. sözlüğü el birliği ile yok ederiz, yazık olur.
    #1630195 (anthrax, 11.05.2007 01:49 ~ 01:50)
  2. kel yazarlarin pek tasvip etmediği saat. *
    #1630218 (mulayim, 11.05.2007 01:55)
  3. güzel güzel takılırken, tam sözlüğe kitlenip keyif almaya başlamışken zonta birilerinin gelip bu ortamın içine sığdıramayacağı konuları umursamazca başlıklara taşıdığı saat. herkesin bildiği kendine kardeşim, bura sanal ortam.

(bkz: oehhh)
    #1630238 (ortamlarin yilani, 11.05.2007 02:02)
  4. yazar kişilerin uykusuzluktan ötürü gecenin bir yarısı yapma ihtimali yüksek olan saatlerdir, hoşgörmek lazımdır, züğürt tesellisi ile kişi kendisini avutabilir..

(bkz: saçmalamak bir sanattır)

(bkz: saç malanmaz saç taranır)*
    #1630294 (altf4, 11.05.2007 02:33)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

sozlugun sacmalama saati başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sozlugun sacmalama saati ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sozlugun sacmalama saati nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about sozlugun sacmalama saati. Copyrights of the articles are belong to their authors.