sozlugun olayim serdar hackle beni 

kapat
  1. itü sözlük'ten serdar'ın uludağ sözlük hakkındaki tehditlerinden etkilenen genç bağyan uuserlardan çıkması olası bir tekliftir.

nereye çekersen, oraya gider...
    #2530500 (gothic evil, 29.10.2007 00:22)
  2. ogün samast a aşık olan bünyenin sözlükteki yansımasının ağızından dökülmesi muhtemel kelimeler bütünü.
    #2530512 (isildur, 29.10.2007 00:24)

© 2008 - uludağ sözlük

sozlugun olayim serdar hackle beni başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sozlugun olayim serdar hackle beni ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sozlugun olayim serdar hackle beni nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ilk ucus » fifa 09 daki genc yetenekler » yalcin kucuk » mehmet ali nuroglu » turuncukolik » egyptian premier league » cihan unal » starbucks a sadece sicmak icin gitmek » regl sancisi cekenlere oneriler » ido dan mesaj gelmesi » imkb » bos beles entryler » ucuncu dunya savasi guncesi » kanye west gozlukleri » lumpen burjuva » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » 105 yasindaki bakire » asil tendonu kopsa stad inlermis » iset » cesedin bogazina corap baglamak » tren yapan mahallenin son istasyona varmasi » burada allah yok peygamber de tatilde » please mister postman » abdli yetkililer yuzunden butun ulkenin ac kalmasi » 17 asker sehit olurken golf oynayan komutan » insanlari super kahramana donusturen bocekler » matrixxx » bir memenin ardindan » rusya borsasi » satisa cikarilan ulke » alparslan erdem