sozlugun okur ve yazara yeni kelimeler ogretmesi 

kapat
  1. sözlüğü takip eden, okur yada yazarın, sözlük sayesinde kelime dağarcığına kattığı ekstra kelimeler.

- sorunsal
    - şeysi
    - yaran ( başlıkar - msn iletileri - olaylar)
    #3224672 (DAMENN, 03.04.2008 10:56)
  2. "dinlemesini bilen, en aptaldan bile birseyler ogrenebilir" sozunun dogrulanmasidir. tabi burada dinleme degil, okuma ve yazma hakim oldugundan, ogrenmek isteyen cok sey ogrenebilir. bu bazen bir kelime olur, bazen cumle bazende cok daha otesi. yeter ki kisi ogrenmeye acik olsun ve herseyi ben bilirim edasi ile milleti aydinlatmaya calisip, dibine isik vermeyen mum konumuna dusmesin...
    #3224741 (el erzurumi, 03.04.2008 11:34)

© 2008 - uludağ sözlük

sozlugun okur ve yazara yeni kelimeler ogretmesi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. sozlugun okur ve yazara yeni kelimeler ogretmesi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sozlugun okur ve yazara yeni kelimeler ogretmesi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» biz de kontor istiyoruz » aaba » selda bagcan » yuzyillardir akan cesme » r » fislenmekten korkmak » aile buyuklerinin yaninda cakmakla kapak acmak » birali dondurma » kendini sorgulamak » solcularin kullanmayi sevdigi kelimeler a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci