sozlugun okunmaya deger birkac yazarindan biri 

kapat
  1. neredeyse bütün sözlük yazarlarının nickaltındaki tabir.
    lan üç bin küsür yazar var. ne bir kaç tanesinden bahsediyon. abartı sanatını anlarımda bu ne yahu.
    #1705218 (der ve uzaklasir genc adam, 30.05.2007 19:15)
  2. sözlüğe girer girmez ben butonuna basmayan ulvi şahsiyetlerden herbiri.
    #1705276 (Freud, 30.05.2007 19:31)
  3. görüşlerini paylaştığım yazar diyerek de aptal dürüstlüğü sergilenir ki, 'bir kaç yazar için sözlükteysen git kendine tdk sözlüğü al da bari dimağın gelişsin' diyesim gelir.
    #1705321 (sıpa, 30.05.2007 19:42 ~ 05.06.2007 02:14)

© 2008 - uludağ sözlük

sozlugun okunmaya deger birkac yazarindan biri başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sozlugun okunmaya deger birkac yazarindan biri ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sozlugun okunmaya deger birkac yazarindan biri nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» nesquik » busbutun kapitalistlesen martilar » americanista » sekura » barack obama vs john mccain » mulayim » helal olsun dedirten entryler » avm leri sadece tuvalet icin kullanmak » tatilde calismak » ferigim » karti bankamatige kaptirmak » kas gerilmesi » beni birakip nerelere gidersin mysql server » desifreolmusdisiuuser » polat alemdar in herkesin hatirini sorucam bakisi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » iskur bana is bul » istanbul arkeoloji muzesi » cv sine uludag sozluk te yazar oldugunu yazan kisi » sevgilinin hasta olmasi » yaran entryler » turban » ernest hemingway » beziman » sevgili ile zillere basip kacmak » karin » duvarim su aliyor yetis yusuf usta » wurth » zulfu livaneli » celestial teapot » komik haberden sonra ki anchorman tebessumu