sozlugun misyonunu kaybetmesi 

kapat

1. kafamıza takılan herhangi bir konuyu ara butonuyla bulmaya çalışıyorum bazen; fakat, sözlükte böyle bir bilgi yok diyor. sanırım *ve entry girmek yerine, eforumuzu bilgi kaynaklı başlıklara ve entrylere harcarsak * kalitesini üst sınıflara yükseltmiş oluruz. tüm yazar arkadaşları, ellerini taşın altına koymasını tavsiye ediyorum.
    #196505 (differsoul, 25.04.2006 12:03)
  2. DAHA 4 AYLIK BiR SÖZLÜK iÇiN SORULMAMASI GEREKEN SORU
    #196512 (karga, 25.04.2006 12:06)
  3. Herkesin aradığı ve bulamadıgı bilgi hakkında ukte vermesi sonucunda aşılabilecek korku.
    #196519 (baybars, 25.04.2006 12:09)
  4. henüz 4 aylık olabilir, fakat sözlük manasında kalite ıspatı örnekleri var, (bkz: uludağsozlük)'ün kalitesini daha yükseklere çekmek için birkaç yıl mı geçmesi gerekir.!
    #196544 (differsoul, 25.04.2006 12:19)
  5. sözlüğünü seven her bünye için sorulması gayet mantıklı bir sorudur. ama aynı zamanda akıllara da şu sorular geliyordur: "uludağ sözlüğün mevcut bir misyonu var mıydı da kaybediyor" ya da "uludağ sözlük misyonunu gerçekten tam anlamıyla yerine getiriyordu da sonraları mı bozuldu"
    şahsi kanaatim, 4 aylık bir sözlük için misyon kelimesinin cuk diye oturmamasının gayet mantıklı olduğudur. ama iyi yolda olduğumuzu da kimse inkar edemez. özellikle de 3-4 ay önceki başlıklarla şu ankiler kıyaslandığı zaman. (bkz: el atmak)
    #197685 (redwinemania, 25.04.2006 18:51)
  6. (bkz: mission impossible)
    #197691 (montajelemani, 25.04.2006 18:54)
  7. sözlüğün misyonu yazarlarıdır ve de onların fikirleridir. malesef son 1,5 haftada sözlük forum ve de tartışma sitesi haline getirilmiştir. sadece 3 veya 4 adam sayesinde. evvelden herkes burada kardeşti. ama kalleşler heryerde bozgunculuk yaptığı gibi burada da yaptılar. sayelerinde düştüğümüz durumdur ayrıca.
    #197699 (palta, 25.04.2006 18:56)
  8. anket başlığı açan her yazarın 3.uyarıyı aldıktan sonra işine son verilirse sorun olmayacak durum.
    #197709 (darwen, 25.04.2006 19:01)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

sozlugun misyonunu kaybetmesi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sozlugun misyonunu kaybetmesi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sozlugun misyonunu kaybetmesi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about sozlugun misyonunu kaybetmesi. Copyrights of the articles are belong to their authors.