sozlugun islemci yazarlari 

kapat
  1. arı gibi sözlük için çalışan; siyasi, dini, ırksal, futbol ve polemik içerikli başlıkları eleyerek, faydalı ya da geyik bilgi yazmaya adamış yazarlara atfedilen işemci yazarları kapsayan genellemedir..*
    (bkz: anket değildir)
    #283115 (scarface, 27.05.2006 18:29 ~ 18:34)
  2. işlem kapasitesi büyük yazarlardır. ulusözyum 4500 mhz hızındaki yazarlardır. seçicidirler. her doldurulan başlığa entry girmezler. girilmesi gerekenler, girilebilecek olanları bulur, onlarından altına isimlerini ve entrylerini kazırlar. işi bilir , işe gitmezler...
    #283158 (aby, 27.05.2006 18:46)
  3. (bkz: sozlugun ram yazarları)
    #283167 (salca, 27.05.2006 18:48)
  4. (bkz: sozlugun harddisk yazarlari)
    #283172 (ben-sen-o-biz-siz-onlar, 27.05.2006 18:49)
  5. (bkz: sozlugun fan yazarları) *
    #283175 (ben-sen-o-biz-siz-onlar, 27.05.2006 18:49)
  6. (bkz: sozlugun donanım elemanlarını yeni öğrenen yazarları)
    #283184 (aby, 27.05.2006 18:51)

© 2008 - uludağ sözlük

sozlugun islemci yazarlari başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sozlugun islemci yazarlari ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sozlugun islemci yazarlari nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» capa » ted bundy » 17 asker sehit olurken golf oynayan komutan » sarma sigara » kktc ile turkiye farklari » kitap okumayi marifet saymak » burada allah yok peygamber de tatilde » nickimicinotuzharfgerekiyormus » genelkurmay i yipratmayan tek sey » uludag sozluk pkk balonundan basliklar » kirik cikik olsa duramazsin » tek marifeti yazi yazmak olan devrimci » little big planet » insanin ozunu irkindan ibaret sanmak » umraniye isi ferrari ile hava atan fakir erkek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » fatal » mac bitti hala gol yiyoruz » ne dedene nene de ne nenene dede de » 0 dogumlu olmak » yaprak dokumu » bon iver tarzi baslik acma rehberi » bir memenin ardindan » yenipazar » abdli yetkililer yuzunden butun ulkenin ac kalmasi » amdan gotten basliklar sozlugun tuzu biberidir » bursaspor un besiktas sike yapti iddiasi » guatemala » yazin sicaktan kisin soguktan sikayet etmeyeceksin » cikin sikin birbirinize » futsal