sozlugun ilk uktesi 

kapat
  1. istatistik kategorisinde olmayan bir istatistiktir *. sözlük ilk açıldığı zaman ukte özelliği varmıydı bilmiyorum fakat eklendiği zaman, büyük bir ihtimalle en geç iki dakika sonra verilen uktedir.

*
    #1431895 (3742372836, 20.03.2007 04:45)

© 2008 - uludağ sözlük

sozlugun ilk uktesi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sozlugun ilk uktesi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sozlugun ilk uktesi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» pride and prejudice » tuomas holopainen » kadinlari hamile birakan enteresan olaylar » marty friedman » buyuk mustafa » ben bilmem keyfim bilir » uludag sozluk moderasyonu » 11 ekim 2008 belcika ermanistan maci » medya canavari » gocebe yazar » baslik sayi uyumu » bakrac » physiologic autogynephilia » bayan sozluk yazarlari » deb » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » sergen yalcin » fight club » guzel yalan soyleyen arkadas » jim dunlop » bir kiza kirpiklerin takma mi diye sormak » birak ya hu » hayatta kendine ait tek dogrusu olmayan insan » gokhaann » fethullah gulen cemaatinden ayrilan insan » josh holloway » bismillah khan » sikintidan pijamanin ipini kemirmek » logitech » turk sanat muzigi » eyes wide shut