sozlugun icine etmek 

kapat
  1. saçma sapan başlıklarla sözlüğü doldurmak, okunduğu zaman kafanın bilimum bilgisayar malzemelerine vurulmasıyla (tercihen klavyedir) sonuçlanabilecek entryler girmek.
    #2093144 (seyir, 08.08.2007 15:30)
  2. nerde çokluk orda sorun sözüne vurgu yapan yazarın serzenişidir.
    #2093154 (bohembebek, 08.08.2007 15:32)
  3. sözlüğü forum ve hatun bulma sitelerine çevirmektir.
    çok ayıp yapmayın.
    #2093158 (WeST, 08.08.2007 15:33)

© 2008 - uludağ sözlük

sozlugun icine etmek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sozlugun icine etmek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sozlugun icine etmek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» bir gecelik kizin basa bela olmasi » vedad ibisevic » mac izlerken dusunulen soruyu cevaplayan spiker » apati » yabancica » internet kafede uludag sozluk okuyan birini gormek » puvedibuvi » resident evil degeneration » disco inferno » animal instinct » kazim koyuncu vs ismail turut » fethullah gulen » gokhaann » opet » belgetor » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » dolores o riordan » tuomas holopainen » yaran okuyucu yorumlari » jigga » 80 lerde cocuk olmak » 9 crimes » anilingus » limit » asimo » samsung d880 » hypnotic brass ensemble » kurt » baba anneme soyle oldum » san dimas » bu son olsun