sozlugun gunluk polemik ihtiyaci 

kapat
  1. her gün en az 10 tane (1 yıl boyunca sürdürdüğüm araştırmaların neticesinde bu ortalama rakama ulaştım, evet) etnik/dini/siyasi hassasiyetleri kaşıyıcı ve azdırıcı nitelikte başlıklar açılarak temin edilen ihtiyaçtır.

her gün, aynı konuların farklı şekillere bürünerek sol çerçevede arz-ı endam etmesi ve yazarlara göz kırparak, bahsedilen konulara dair başlıklara entry girmeye tahrik etmesi akla yakın bir tutumun ürünü olamaz. her gün böyle bir ihtiyacın hasıl olması, tesadüfle ya da unutkanlıkla izah edilecek bir olgu değildir. herkesin, bu kısır döngü haline gelmiş oyundan zevk aldığı sonucunu çıkarıyorum artık; yani çözüm sizin elinizde, sözlüğü bu sıkıntıdan kurtaracak güç damarlarınızdaki (asil olmasına gerek olmayan) kanda mevcuttur.
    #2892951 (anahtar, 25.01.2008 02:19)
  2. (bkz: bugun sozlugu nasil karistirayim)
    (bkz: cok sukur bugun de sozlugu karistirdim)
    #2892956 (kara hilal, 25.01.2008 02:20)
  3. (bkz: 3 okka taşak)
    #2893023 (God Hates Us All, 25.01.2008 02:43)

© 2008 - uludağ sözlük

sozlugun gunluk polemik ihtiyaci başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sozlugun gunluk polemik ihtiyaci ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sozlugun gunluk polemik ihtiyaci nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kasimda zirve baskadir zirvesi » herkes evine » lavabodan eski sevgili cikmasi » stifler » agri daginin tepesinde konser vermemesi gerekenler » vaudeville for vendetta » majid musisi » alisveris yaparken kuyruk gibi pese takilan satici » serdar ortac kliplerindeki dansci kizlar » kadinlarin her seyi hatirlamalari » ali fuat cebesoy » aura hiemis » herhangi bir konuda yalniz olmadigina sevinmek » sir isaac » 12 ekim 2008 arjantin uruguay maci » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » evlenmek isteyen yazarlar » paranoya » emegen » dorock » turk olcu birimleri » biralem » decay » sikiyoz sikiyoz doymuyoz » tatar milli futbol takimi » sea wolf » eksik » matruska » dovulesi dizi karakterleri » siklamen » benzin fiyatlarinda 4 kurusluk indirim yapilmasi