sozlugun gotunun kalkmasi 

kapat
  1. sözlükteki gerizekalı spastik özürlü salakların artmasından sonra yaşanan olaydır. ha birde kırolar.
    #1282813 (komikimben, 09.02.2007 22:52 ~ 22:59)
  2. sözlüğe isyan emeyi adam olmak sananların durumudur. he bir de komikler.
    #1282824 (kaytan biyikli dilber, 09.02.2007 22:54)
  3. sözlükteki spastik, bir de yazma özürlü salakların artmasından sonra yaşanan olaydır.
    #1282845 (thedewil, 09.02.2007 22:57 ~ 22:58)
  4. sözlükte isyan normaldir, olabilir ama bu isyanda gaza gelip "ben niye katılmıyorum lan" durumu olursa o da bir götü kalkmışlıktır. ayrıca sozlugun gotunun kalkmasi başlığını açmak da bir nevi göt kalkması olarak gösterilebilir. "kızdım lan ben sözlüğe, herkesin götü kalkmış" tavırları sadece seyircilere oynamaktır.*
    #1282849 (nickimicinotuzharfgerekiyormus, 09.02.2007 22:58)
  5. o degil de, (bkz: sözlügün bokunun cikmasi)
    #1282851 (KoPuSh, 09.02.2007 22:59)

© 2008 - uludağ sözlük

sozlugun gotunun kalkmasi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. sozlugun gotunun kalkmasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sozlugun gotunun kalkmasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» bu basliga entry girmeyin » psikologlarin hastalarina gaz vermesi » farkinda olmadan seksi olmak » rahmi vidinlioglu » istiklal caddesi » eski abonelerini gerizekali yerine koyan sirketler » engin ardic » gokyuzunu taniyalim » besparmakotu » haha puhahah hatta zuhahah a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games