sozlugun ebesini aglamakli gordum 

kapat
  1. sözlükte yanlış açılmış başlıklar, forum tarzı, chat tarzı entryler vs. sonucunda sözlüğün bir zaman sonra alacağı, acınası hal için söylenmiş sözcük grubu.

(bkz: sözlüğün ebesini görmek)
    #2306383 (sanitarium, 12.09.2007 22:55)
  2. -ali abi, sözlüğün ebesini ağlamaklı gördüm.
    +sana o kadar dedim, yeter başından kalk şu meretin diye.
    -niye ki abi?
    +1 saatten fazla kalınca saçmalayıp, sözlüğün ebesini s.kiyorsun ama mahmut. anladın mı?
    -peki abi...
    #2308845 (sanitarium, 13.09.2007 12:36)

© 2008 - uludağ sözlük

sozlugun ebesini aglamakli gordum başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sozlugun ebesini aglamakli gordum ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sozlugun ebesini aglamakli gordum nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ve tanri kadini yaratti » sar » seriatci basketbolcu » arditi » mustafa kemal ataturk u sevmeyen yazar » allah seni nasil biliyorsa oyle yapsin » insanlari super kahramana donusturen bocekler » shrek corum versiyonu » akp biyigi » ilkokul hayati boyunca ismiyle dalga gecilen cocuk » jet motoru » thinking substance » ayelet zurer » kadini seksi gosteren unsurlar » fake nickleri aciklayalim kampanyasi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » marrone » matrixxx » anne bu ne sorusuna verilebilecek cevaplar » molla kaabiz » en iyi ikililer » felsefenin tesellesi » the boy in the striped pyjamas » 300 » prison break » ajdar anik in sozlukte yazar olmasi » metro diye metro firmasi otobusune binmek » ebay » zehra vakfi » yazin sicaktan kisin soguktan sikayet etmeyeceksin » eklembacaklilardaki ustun drama kabiliyeti