sozlugun asilmaya baslamasi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. sozlugun her alanda sacmalamaya baslamasi
  2. bbg nin yeniden baslamasi
  3. guzun baslamasi
  4. ab nin yalakaliga baslamasi
  5. sampiyonluk surecinin baslamasi
  6. chp lilerin namaza baslamasi
  7. 2007 nin olumlerle baslamasi
  8. pipinin teklemeye baslamasi
  9. nicklerin m harfiyle baslamasi
  10. gecenin gunsuz baslamasi

© 2008 - uludağ sözlük

sozlugun asilmaya baslamasi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sozlugun asilmaya baslamasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sozlugun asilmaya baslamasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» le dejeuner des canotiers » dogu turkistan da islami ibadetlerin yasaklanmasi » burada allah yok peygamber de tatilde » basligi altinda onune gelene hakaret etmek » istanbul da yasama vergisi » stevemcqueen olmak » ciftin ozel gunu » bozulan uyku duzeni » bilgi islem » regl sancisi cekenlere oneriler » hakan aysev » umut sarikaya » irkci saman ile irkci musluman savaslari » bugun ustun tatar irki icin ne yaptin » micky green » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » oyla beni oyla beni oyla beni » ders calismaya baslama gazi » shaquille o neal » capa » asansor kullanmayi bilmeyen insan » abidas » hicbir 14 subat a sevgiliyle girememek » devrimcilik romantik bir ozentidir » bir sifat olarak kazim » badlik amiri » sikerim boyle askin izdirabini » animal farm » sigarayi birakmanin zararlari » yandaki okul servisi » bursaspor un besiktas sike yapti iddiasi