sozlugun amina su kacirmak 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. su kacirmak
  2. msn den kiz kacirmak
  3. kiz kacirmak
  4. kacirmak
  5. gol kacirmak
  6. amina
  7. hava kacirmak
  8. adam kacirmak
  9. burundan gaz kacirmak
  10. yangindan mal kacirmak

© 2008 - uludağ sözlük

sozlugun amina su kacirmak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sozlugun amina su kacirmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sozlugun amina su kacirmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ali cevat akkoyunlu » salcali sogan kavurmasi » sevistigi evde esyasini unutan erkek » pozitivizm can cekisiyor bergson bize gulumsuyor » grigory petrov » kaderimin cv si » gercek » asker kocasi olmak » italiano » ask sarsar » arnavut kaldirimi » gozume toz kacti » kuresel finans krizi icin cozum yollari » inter city firm » prof dr recep yaman karadeniz » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » bir gun herkes teletabi olacak » john travolta » uludag sozluk yazarligi yemini » kime derler sana derler » oyla beni oyla beni oyla beni » aslan » ntv muhabiri » ve tanri kadini yaratti » i guess you re right » ask konusur » jean marie gustave le clezio » erkek delisi » avcilar kampusu » time to burn » eren keskin