sozlugume hayran kalmistim 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. zuleyha da kalmistim
  2. hayran
  3. hayran kalmak
  4. hayran mektuplari
  5. ben hayran sen hayvan
  6. hayran olmak
  7. gizli hayran
  8. sedat hayran
  9. bogaza hayran kaldi
  10. duman a hayran olmak

© 2008 - uludağ sözlük

sozlugume hayran kalmistim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sozlugume hayran kalmistim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sozlugume hayran kalmistim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» bayramda misafire tutun kolanyasi dokmek » emekli travesti » asimo » gotumuzde ergenekon parmagi » 4 yasindaki cocugu taciz etmek » dunyanin en iyi rock grubu » acilan bir basligin dini tartismaya konu olma hizi » ali surmeli » charlie and the chocolate factory » avrupa yakasi » cek git bebegim » soruya bak » rakimalboga » agrypnie » pkk aleyhtarligini fasizanlik zannetmek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » dacryphilia » gunun sozu » jay cutler » salla basini al maasini » hicbir sey demeden ayrilmayi tercih eden erkek » 11 ekim 2008 estonya ispanya maci » 15 yasindaki kizin cesedini arabayla parcalamak » bag it up » benjcev » online » pkk liyi sikip ulkucuyu sabaha birakmak » celinebilirlik » sagcilari taniyinca solcu olmak » cince entry yazan yazar » cinnet geciren uuser in 7 turbanli kesmesi