sozlugu tirubune cevirmek 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. sozlugu msn e cevirmek
  2. sozlugu antu com a cevirmek
  3. sozlugu telefoncuya cevirmek
  4. sozlugu turbeye cevirmek
  5. sozlugu cekip cevirmek
  6. sozlugu ilmihale cevirmek
  7. sozlugu hollanda ya cevirmek
  8. sozlugu wikipedia ya cevirmek
  9. sozlugu tip sozlugune cevirmek
  10. sozlugu gunluge cevirmek

© 2008 - uludağ sözlük

sozlugu tirubune cevirmek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sozlugu tirubune cevirmek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sozlugu tirubune cevirmek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» dalgali uzun sac » anasi ve iki bacisiyla dama cikmis eski sevgili » soluk borusundan iceri kacan apranax fort » yardimci kadin oyuncu » somatik sanri » gotu atmak » radyo limon » 11 10 2008 samuel peter vitali klitschko maci » zubeyde hanim in vasiyetnamesi » bir boka benzemeyen komunist eylemleri » fasizm » mystiquewarrior » bu bir skandal » yanlis anlasilmis sarki sozleri » sol frame in ebesine atlayan sevgili » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » prognoz » emo dovmek » katalepsi » hipermnezi » klozet davasi » post travmatik stres bozuklugu » dungeon » tic douloureux » tromboanjitis obliterans » damdan dusen eski sevgili » orda durma » anket yaptim mutlu oldum » slovenya » ortasi delik sabun » fasist