sozlugu takip eden platonik sevgili 

1. böyle bir şey olsa da bilemenizin zor olduğu durum. düşünsenize sevdiğiniz kız her gün sözlükte yazdıklarınızı okuyor. clark kent abimizin neler hissettiğini işte o zaman anlayabiliriz.

+aycan çay ister misin?
    -evet lütfen
    -melahat niye bu salağı çağırdın
    *çok istedi geldi ne biliyim ben
    *aa sen napıyorsun
    -şunu okuyorum, haha çok komik yazmış, kimdir acaba
    +işte çaylar geldi, aa o ne neye bakıyorsun? (sözlük mü lan o? hoba harbiden sözlüğü açmış, desem mi acaba ben de yazıyorum diye)
    -boşver hadi çaylarımızı içelim (anlatsam anlayacaksın sanki)
    #3041823 (ben hep 17 yasindayim, 22.02.2008 01:11)
  2. hem platonik hem de sevgili olmayi basarabilmis bir türdür.
    #3782294 (laxx, 07.08.2008 03:48)

© 2008 - uludağ sözlük

sozlugu takip eden platonik sevgili başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sozlugu takip eden platonik sevgili ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sozlugu takip eden platonik sevgili nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» serva dinu » canima kadar » felsefenin tesellesi » sinirlenmek » beyaz etli prens » yaran cep telefonu mesajlari » luksemburg » vicortus » gossip girl » kizilmaske » red alert 2 yuri s revenge » albert finney » fatal » ask acisi ceken birine alinacak son hediye » carriye roxalina » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » dis macununu surekli ortasindan sikan ev arkadasi » cok eski sevgilinin aramasi » solo test » aslan » turklere ozgu davranislar » yatak odasinda takimli nevresim kullanan cift » cikin sikin birbirinize » slideshare com » bluevelve » the usual suspects » ask aldatir » norton ghost » ucak » amigurumi » i belong to che