sozlugu msn gibi kullanmak 

kapat
  1. son zamanlarda entryden çok özeL mesaj yazıyorum vaLLa...mod.Lardan isteğim msndeki titreşim oLayını buradada uyguLamaLarı...
    #166093 (Tucimania, 13.04.2006 01:30)
  2. msn'de iki yazarın da online olmasına rağmen dalgınlıkla onlarca kez özelden mesajlaşılması durumudur. neyse ki bir kaç saat sonra farkediliyor.*
    #167424 (redwinemania, 13.04.2006 19:23)
  3. (bkz: msnden devam edelim)
    #167447 (hasnicktir, 13.04.2006 19:39)
  4. duygu düşünce belirten sağ bloğa, evdeyim, işteyim, çaya, cumaya gittim gelicem vb. şeyler yazmakla vuku bulan hadisedir.
    #2790352 (duchesse, 04.01.2008 21:04)
  5. (bkz: sozlukte chat nicki kullanmak)
    #2790361 (lolita lempicka, 04.01.2008 21:05)
  6. arada özel mesaj fasilitesinden muhabbet ettiği ama karşı cins olduğu için, şimdi yanlış anlayabilir, elinde de yazarlık gibi güçlü bir silah var hakkımda "msn'imi istedi allaaan abazası" falan yazar aman deyim, nemelazım düşüncesindeki er kişi uuserların muhattabı vermedikçe msn hesabını isteyemediğinden yaptıkları eylem.
    #2790384 (mykalkan, 04.01.2008 21:09)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

sozlugu msn gibi kullanmak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sozlugu msn gibi kullanmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sozlugu msn gibi kullanmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about sozlugu msn gibi kullanmak. Copyrights of the articles are belong to their authors.