sozlugu meclisten sonra dergaha cevirmek 

kapat
  1. din, allah, kitap ile ilgili ne varsa imam ya da din adamı dili, üslubu ile sözlükte başlık açmak. entry doldurmak, döşemek, abartmak ve bazen de saçmalamak. *
    #2997352 (endoplazmikbirkulum, 13.02.2008 14:32)

© 2008 - uludağ sözlük

sozlugu meclisten sonra dergaha cevirmek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sozlugu meclisten sonra dergaha cevirmek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sozlugu meclisten sonra dergaha cevirmek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» balans ve manevra » istemezdim » gol sevinci » ilk okul cocuklari gibi kavga yapmak » sevebilme ihtimalini sevmek » seviyeli bir sohbete ne dersin » anneyi cehenneme gonderen tanri modeli » abdli yetkililer yuzunden butun ulkenin ac kalmasi » fake nickleri aciklayalim kampanyasi » icim urperdi valla » sozlukteyken cisin gelmesi » lost dizisi stv de yayinlansaydi olabilecekler » galatasaray amblemi » the boy in the striped pyjamas » cehennemde gerekli malzemeler » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » radyo sol » cahil kalabaliklar tarafindan linc edilmek » kar yagarken dinlenecek sarkilar » slideshare com » agiz yirtmak » samuel beckett » teknosa » odtu stadyumu ndaki devrim yazisi » sozlugu yonja com a cevirmek » mutluluk » firindan yeni cikmis pogaca » cumartesi tum gun calismak » yazarlarin aslinda demek istedikleri » edwin boekamp » rs4 rtr 3 evo