sozlugu ing turkce sozluk sanan zihniyet 

kapat
  1. bir ingilizce-türkçe sözlükte bulunan bütün ingilizce kelimelerin teker teker türkçe anlamlarını yazarak sözde sözlük doldurduğunu zanneden, ve aynı zamanda yaptığının formata uygun olduğunu düşünen sözlük yazarı(!).

örn:
    wall: ing.duvar
    realm: ing.diyar
    nude: ing.çıplak
    #44150 (devedikeni, 29.01.2006 15:05)
  2. (bkz: sozluk formatı)
    #44152 (eru, 29.01.2006 15:07)
  3. gerektiği zaman aradığımız kelimeleri bulmamızı sağlayacak olan,faydalı işler yapan,sözlük sadece sorunsaldan,insan modellerinden oluşmamalı diyen zihniyettir.
    #44170 (Elendil, 29.01.2006 15:22)
  4. sözlük kavramının anadil için olduğunu idrak edemeyen arkadaşlarımızdır: ne diyelim. Allah kalplerine anadil sevgisi versin.
    #249278 (kiraze, 16.05.2006 02:22)
  5. bence duvar baslıgının altına wall diye baslık girmek ukelalık olabilir ama wall diye de bir baslık acılmıssa altına turkcesini girmek hem anadilimize faydalı hem de isteyen arkadaslara da yardımcı olabilecegi kanısındayım.sahsen bu konuda ekşi sozlugu kullanmaktayım.
    #249286 (optimus prime, 16.05.2006 02:26)

© 2008 - uludağ sözlük

sozlugu ing turkce sozluk sanan zihniyet başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. sozlugu ing turkce sozluk sanan zihniyet ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sozlugu ing turkce sozluk sanan zihniyet nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» bir komedyen olarak zekeriya beyaz » gereme orenleri » islamin yuceligini anlamayanlar » yaran ogrenci isleri diyaloglari » bence sen de herkes gibisin » gereme » aaron stainthorpe » habervaktim com » internetsiz bir yasam dusunulemez » metalci oldugu halde abazan gezen erkek a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci