sozlugu cok okuyup az entry girmek 

kapat
  1. farklı bir yazar tercihidir, yazarak değilde sürekli okuyarak sözlükten faydalanabileceğini düşünen bir yazarın eylemidir.
    **
    #2390950 (yavuzchetin, 27.09.2007 22:26 ~ 14.12.2007 22:33)
  2. iki düşün bir konuş atasözüne sadık uuser.
    #2390967 (patlamismisir, 27.09.2007 22:29)
  3. polemik konusu ifade. ulu sözlüğün okunurluğu tartışılması gereken bir mevzu. burada ciddi ironi ise bunu yazan şahsımın burada yazar olması. herkes kendinden sorumlu elbette ama neden buranın okunurluğu düşüktür çözmek lazım. iyi yazarlarını kaybetmesi mi yoksa önüne geleni yazar yapması mı? yönetimin işi elbette ama sayfa gösterim sayısı biraz düşük olsa bile küçük bir temizlikle ciddi kalite yükselimi olacağı kanaatindeyim. yeni yazar olan şahsa başlık açma yetkisi verilmese mesela belli bir giri sayısı yada statü sahibi olması beklenilse. böylece o fake sorunu çözülür bu aynı ipden girme geyiğinden daha faydalı olur heralde. o sıçmık başlıklar olmaz ve daha bi okunur sözlük olur heralde.
    #2391052 (thisrock, 27.09.2007 22:45)
  4. mayoza uğrayıp acilen çoğalması gereken yazar modelidir. çünkü başlığın altında ki entryler ile yazılacak olan etrynin aynı olma ihtimalini gidermek için ilk önce diğer entryler okunmalıdır.
    #3681123 (kisrak, 18.07.2008 09:28)
  5. sürekli içinde buldunduğum yazarlar, aslında pek yazmazlar, grubudur. sessiz ve derinden giderler...
    #3681130 (gamsiz, 18.07.2008 09:33 ~ 21.07.2008 09:34)
  6. daha az hata yapma oranı demektir. hal böyle olunca da kalite, güzellik ortaya çıkıyor. tersini yapanlara duyrulur.
    #3681131 (plaiboi, 18.07.2008 09:35)
  7. benim de yapmakta oldugum davranis. sinsilik mi dersin, iki dinle bir soyle'lik mi dersin, soyleyecek seyi pek az olan mi dersin, iki cumleyi bir araya koyamayan mi dersin,...
    #3681301 (smyrnote, 18.07.2008 10:52)
  8. sadece bir kişisel tercihtir, daha ötesi değil..
    #3681374 (never neverland, 18.07.2008 11:24)

© 2008 - uludağ sözlük

sozlugu cok okuyup az entry girmek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sozlugu cok okuyup az entry girmek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sozlugu cok okuyup az entry girmek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» anima » universiteye bisikletle giden insan » sigarayi birakmak » mankini » kazanan baris olacaksa pkk ile masaya otururum » 3 mayis 2000 galatasaray antalyaspor maci » cok yorgunum » tatar yayi » football manager 2009 » john starks » helyum cekip opera seslendirmek » andrejoni » harlem de siyahilerle rap yapmak » ney calmaya borozan ile baslamak » sacmalamada sinir tanimamak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » armutlu » yallah mahmut » bas ortulu oldugu icin ciplaklar kampina alinmamak » aci cekmek » hvite krists dod » ergenekonu tersten dusunmek » ozledim seni » kurtalanekspress » baba anneme soyle oldum » unutma » universiteye minibusle giden insan » sesli dusunuyorum ben » bulbulun cilesi » anket memis » anket sozlugun velinimetidir