sozlugu ciddiye almiyorum 

kapat
  1. her geçen gün biraz daha fazla duyulmaya başlanan garip bir söz. birine laf mı attınız, ya da birinden laf mı yediniz? e tabi hemen özel mesajı ya da entry girme yolunu kullanacaksınız. sonra da bir bakacaksınız ki, özel mesaj kutunuz ışıl ışıl. açıyorsunuz ve okuyorsunuz mesajı: "sözlüğü çok fazla ciddiye alıyorsun. oysa ben sozlugu ciddiye almiyorum. boş iş bunlar". e peki niye hala burada duruyorsun o zaman? hadi evine yavrum. hadi. boşalt buranın önünü.

dediğim şu: aslı astarı yoktur bu lafın. hatta dikkat edin, bu lafı söyleyenler sözlüğü herkesten daha fazla ciddiye alıyordur. bu böyledir.
    #796485 (bir avuc sacma, 31.10.2006 19:48)
  2. "fazla zorlama alamazsın" hitabına muhatap olacak yazarların bla blası. sözlüğün de çok zikindeydin ya neyse.
    #796591 (no leaf clover, 31.10.2006 20:22)
  3. sözlüğe, bilgi alıp vermek amacı ile üye olan; fakat bunu unutup, yaşama amacı sayılabilecek öğrenme ve öğretme eylemini ciddiye almayan yazarın söylemi. kullanan birey; bir paradoksun içinde olduğunun farkında değildir.
    #796605 (thedewil, 31.10.2006 20:32)
  4. (bkz: sorduk mu)
    #796607 (deep, 31.10.2006 20:33)
  5. geyik bazlı entry ve başlık sayısı çoğaldıkça varılacak olan roma yolu.
    #796617 (Freud, 31.10.2006 20:36)
  6. "ozaman selametle kardesim, hadiii" denmesi lazim gelen komik olma durumu...
    #1639375 (Nick Gereksiz mi ne, 13.05.2007 19:16)
  7. - sözlüğü ciddiye almıyorum.
    + aaa? bak sen?
    - vallahi almıyorum.
    + e kuzum o zaman niye kendini bu kadar yoruyorsun? yazık değil mi sana? çık dışarı. gez. toz. niye burada harap oluyorsun?
    - ??
    #2196261 (bir avuc sacma, 25.08.2007 14:37)
  8. ciddiye alınmaması gereken, ne idüğünü bilmez, yazılara karşı zayıf refleks, sözlüğe karşı güçlü kompleks sahibi, az gelişmiş sulu beyinlerin söylediği kuru laftır.
    ilk örneği afrika'da bir impaladır, 'aslanları ciddiye almıyorum' demiştir, akıbeti malumdur.
    #2196285 (Saipsiz, 25.08.2007 14:41 ~ 14:44)

© 2008 - uludağ sözlük

sozlugu ciddiye almiyorum başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. sozlugu ciddiye almiyorum ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sozlugu ciddiye almiyorum nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» halef » intikamim cok komik olacak » yeni yazara hosgeldin deyip kolonya tutmak » cumadan cikip dark knight a gitmek » volkerball » dus bahceleri » biz kac hiyariz » clyde drexler » trabzonspor » turuncukolik a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci