sozluge uye olup bunu saklayan kisi 

kapat
  1. hem sözlüğe üyesin hem de niye saklıyorsun diye hesap sorulması gereken insan modeli. Ya yazdıklarının arkasında olmayan ya da ben kitlelere mal olucam ama deşifre de olmak istemiyorum diye triplere giren kişidir. Düşüncesi ne olursa olsun böyle bir konuda, hele ki karşı taraf sizin yazar olduğunuzu anlamışsa, ona yalan söyleyerek kendini küçültmenin alemi yoktur.
    #2422534 (sweetjoliee, 03.10.2007 20:00)
  2. -abi banu silikon taktırmış!
    +oha dedirten olay...
    -oğlum var ya, o kız kesin veriyor barkın'a bak, aha da yazıyorum buraya.
    +cinselligini doyasiya yasayan kiza veriyor demek
    -ne buluyor o şerefsizde onu da anlamıyorum ya!
    +kizlarin pic erkek takintisi
    -lan... lan sen yoksa...
    +seri eksi oy veren ibne... astrr...
    #2422566 (falso, 03.10.2007 20:05 ~ 20:06)
  3. (bkz: bizi beğenmiyor musun)
    (bkz: bizden utanıyor musun)
    (bkz: iyi bok yiyorsun)
    #2422571 (ncldlbz, 03.10.2007 20:06)

© 2008 - uludağ sözlük

sozluge uye olup bunu saklayan kisi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. sozluge uye olup bunu saklayan kisi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sozluge uye olup bunu saklayan kisi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» efes pilsen » deviantart v6 » aglamak » romeo and juliet » bizimkiler » uludag sozluk ten soguma nedenleri » motorizer » ataturk un olumunun arkasinda ergenekoncular var » fatih tekke » basortulu hastalari tedavi etmeyiz a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci