sozluge saygim sonsuz 

kapat
  1. halk arasında "yakalarsam donsuz" diye devam ettirilebilecek, nahoş yakıştırmalara açık söz öbeği.
    #886451 (BlindGuardian, 20.11.2006 20:45)
  2. genellikle ama ile devam söyleyiş ki ama kısmından sonra sonsuzluk tabirini ihlal eden de bir önerme gelir.
    #887957 (micomania, 21.11.2006 01:39)

© 2008 - uludağ sözlük

sozluge saygim sonsuz başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sozluge saygim sonsuz ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sozluge saygim sonsuz nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» okeyde tas calarken darth vader a yakalanmak » tikky mouse » kurt milliyetciliginin solculuk sanilmasi » uludag sozluk pkk klonundan basliklar » guillermo ochoa » 4 yildir muhendislik okuyorum boyle odun gormedim » yalnizligi sevmek » irriducibili » mesut bakkal » benjamin linus » farkli yazarlarin ayni entryi tesadufen yazmasi » haris alexiou » edwin boekamp » bir de sen gitme » muhalif oldugu icin hapse giren insan » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » cirkin oldugunu kabul eden kiz » kararti » yuck fou » babanin sapkasini yere dusurmek » kardes turkuler » uludag sozluk altin gunu » the day that never comes » beni oldurmeyen sey beni guclu yapar » jean marie gustave le clezio » kevin martin » nefesim nefesine » kabul ediyorum carlos benden iyi » alonso solis » istatistiktir » baslik domalmak