sozluge kustum rahatladim 

kapat
  1. duygusal boşlukta olan bir kişinin, çektiği acıyı bir nebze de olsa azaltmak için yaptığı küsme eyleminin interaktif boyuta ulaşması sonucu söyleyebileceği söz. tabi mide rahatsızlığı olan kişilerin bu cümleyi " kustum" kelimesiyle kullanmalarını tavsiye etmiyoruz. *
    #1331309 (thor voivoda, 21.02.2007 20:10)
  2. günlük hayatta istifra etmek rahatlatıcı bir eylemdir tabi ancak sözlüge karsı oldugunda okurlara hos görünmeyen söz grupları olusmaktadır.
    (bkz: kusar gibi entry girmek)
    #1331372 (saprofitpardus, 21.02.2007 20:23)
  3. midesi bulanan, gün içinde 13468351354 milyon tabak yemek yemiş yazar bünyenin içinde bulunabileceği davranış.
    #1331387 (freedean, 21.02.2007 20:26)

© 2008 - uludağ sözlük

sozluge kustum rahatladim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sozluge kustum rahatladim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sozluge kustum rahatladim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» 100promil » galleria » kuresel finans krizi icin cozum yollari » huzun » bininci entry » yeni baslanilan is yerinde sizden sene gecme » tanri mi insani insan mi tanriyi yaratir sorunsali » kizkaciran damat » bursa sen mi buyuk ben mi buyuk » chp li cankaya belediye baskaninin rusvet skandali » medicine wheel » yaran msn diyaloglari » bu kadin hic konusmasin dinlemem denilenler » kurtce turkiye de hic yasaklanmadi diyebilmek » nihat dogan dan aforizmalar » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » serbest kararlilik » uludag sozluk moderasyonu » dusunce gucuyle klavye kullanmak » kimsenin birbiriyle konusmadigi isyeri » babanin sapkasini yere dusurmek » pgsg » bilgi yonetimi onlisans programi » last fm » ask ucurur » ilk hava gemisi » bir yazar caylak oldugunda ortaya cikan fakeler » petrol fiyatlarinin 80 dolara dusme ihtimali » crossfire » aksam olmus yahu » dtm