sozluge katkilari tartisilmayan 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. cekirdek sayisinin sozluge olan muthis katkilari
  2. sozlukte evrim tartisilmayan gun
  3. sozlugun katkilari
  4. turklerin nanoteknolijiye katkilari
  5. ahu tugba nin cinsellige katkilari
  6. hitler in hollywood a katkilari
  7. sivrisineklerin dunyaya katkilari
  8. spikerlerin turkceye katkilari
  9. ateistlerin milli mucadeleye katkilari
  10. tayyip erdoganin memlekete katkilari

© 2008 - uludağ sözlük

sozluge katkilari tartisilmayan başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sozluge katkilari tartisilmayan ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sozluge katkilari tartisilmayan nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» apo nun tsk binbasisiyla ayni binada oturmasi » silmekten asinan burun » lake station » kuku bekcisi » markasiz giyinenin markali giyinene cemkirmesi » erdal guney » istatistiktir » seni bize goturelim bizim cocugumuz ol » hrant dink » bacak bacak ustune atmisken pa bilegini yamultmak » hayatin cekilecek cile olmamasi » kazanan baris olacaksa pkk ile masaya otururum » cekememek » ciftin ozel gunu » la kayyume illahu » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » teknosa turkiye kupasi » hefeweizen » wunderman » birinci nesil yazitlari » sozlugun su kadari soyledir diye baslik acmak » beni birakip nerelere gidersin mysql server » cocuklarla girilen diyaloglar » matrixxx » basliklari alt alta okumak » farkinda olmadan domuz eti yemek » senaryo kabizi senarist » micky green » francisco guillermo ochoa magana » televole moderasyon » cikin sikin birbirinize