sozluge hareket katmak icin yapilan eylemler 

kapat
  1. *sözlüğün formatından sıkılan kişinin,olaya biraz hareket ve heyecan katmak için geliştirdiği eylemlerdir.
    -"sözlüğü bırakıyorum" diyerek ilgi çekmek,
    -ayar vererek kavga ortamı yaratmak,
    -sözlüğü "ders çalışma","işi sözlüğe taşıma" gibi değişik şekillerde kullanmak,
    -anket düzenlemek(hayır bu bir anket değil,bir kere ben seviyorum sözlüğü her haliyle ve sıkılmıyorum)
    -futbol ve cinsel içerikli konuşarak ilgi çekmek.
    #129299 (asiti kaçmış kola, 24.03.2006 13:34)
  2. (bkz: ctrl f5 tuşuna basmak)
    #1269751 (mey, 07.02.2007 11:33)
  3. -siyasi başlıklar girmek.
    -rte'ye laf sokmak.
    -gazetelerde ki asparagas haberleri başlık olarak açmak.
    -bir günah keçisi bulup onun hakkında başlık açmak.
    -ankete katılmak.
    #1269847 (raper, 07.02.2007 12:03)

© 2008 - uludağ sözlük

sozluge hareket katmak icin yapilan eylemler başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sozluge hareket katmak icin yapilan eylemler ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sozluge hareket katmak icin yapilan eylemler nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» eki eki » serdar ortac kliplerindeki dansci kizlar » halit akcatepe » max damage » mattoni » grip olunca sesin piskopatca cikmasi » homeostasis » nebkheperouri » tatarlarin turk olmalari » gammaz olmak isteyen uuserlarin vaadleri » vw beetle da nazi marsi dinlemek » ketoral sampuan » hele bi su ramazan bitsin » yuksek sakatat » klang cagrisim » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » mutluluk » fake nickleri aciklayalim kampanyasi » musvette e dergi » yavsak sozluk yazarlari listesi » ali yildirim » eksi sozluk ten daha cok baslik acmak » enkoherans » lynyrd » carmageddon 2 carpocalypse now » baslik entry ve nick uyumu » gimp » evlilik » eksi sozluk » che » sevgiliden ayrildiktan sonraki bir dakika