sozluge gotu boklu solcu siteleri kaynak gostermek 

kapat
  1. isim vererek bunu yapan arkadaşları ve bahsettiğim siteleri rencide etmeyelim ama bu sıralar sözlükte öküzlük boyutunda denk geldiğimi belirtmek isterim bu duruma. adam artık frontpage midir ne haltsa işte ondan skindirik bir site yapıyor, sağdan soldan çaldığı fotoğraflarla beraber götüyle yazdığı tamamen yalan yanlış haberleri sitesinde yayınlıyor ve bu yazılar sanki söylenen o şeyler tastamam doğruymuş gibi sözlükçe tartışılıyor.

yani adamlar "rte çavuşesku'nun halasıdır" diye bir haber yapsalar sözlükçü arkadaşlarımız koşarak başlığını açıp kaynak olarak da bu siteyi verecek kadar maldırlar. malozdurlar.
    #3725896 (arjen robben, 26.07.2008 21:43)

© 2008 - uludağ sözlük

sozluge gotu boklu solcu siteleri kaynak gostermek başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. sozluge gotu boklu solcu siteleri kaynak gostermek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sozluge gotu boklu solcu siteleri kaynak gostermek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» gericilik ile dindarlik arasindaki cizgi » amerikan film kliseleri » tri » uludag sozluk felsefi siyasi yazarlari » digiturk » sinemada film bitince alkislamak » lambda » savas ciksa da banka soysak diyen ergenekoncu » huznun isyan olsun » evladim sen bayanlari ciftlestir ben geliyorum a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games