sozluge eliniz bos gelmeyin 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. gaza gelmeyin
  2. uzerime gelmeyin
  3. arkadasim gelmeyin
  4. ustume gelmeyin
  5. bana bos bakinizlarla gelmeyin
  6. oyuna gelmeyin oyunu
  7. bana bu entrylerle gelmeyin
  8. gelmeyin ustume alkolluyum
  9. bana bunlarla gelmeyin
  10. bana bu baslikla gelmeyin

© 2008 - uludağ sözlük

sozluge eliniz bos gelmeyin başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. sozluge eliniz bos gelmeyin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sozluge eliniz bos gelmeyin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» seri eksi oy veren ibnenin seri halde eksilenmesi » kestirim » cahit kulebi » diego alfredo lugano moreno » yaran entry silinme sebepleri » roma » namik kemal » dexter » damlaya damlaya ergenekon olur » vajinaya yilan sokmak a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci