sozlerini 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. bir de sozlerini istersen
  2. sarki sozlerini unutmak
  3. sozlerini de yazayim da tam olsun
  4. sozlerini de yazayim tam olsun
  5. sarki sozlerini uydurmak
  6. sozlerini de yazdim tam oldu
  7. sarki sozlerini basliga uyarlamak
  8. cocukken sarki sozlerini uydurmak
  9. sarki sozlerini ingilizceye cevirmek
  10. beni methetme sozlerini birakiniz

© 2008 - uludağ sözlük

sozlerini başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sozlerini ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sozlerini nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» fringe » respect my authority » hiperfaji » ayran ile sigara icmek » treewalk » sigara almaya cikip 18 sene donmedim sevdicegime » verbal » hand in glove » kazakistan milli futbol takimi » dam diye olup biten sevgili » gencler sag sol catismasi olmasin ama sag iyi gibi » pavor nocturnus » radyo sol » ali kirca » bekledikce guzellesen seyler » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » sibel can » uludag sozlukteki siki kufur sansuru » medine nin mucevheri » necirvan barzani » siklamen » osasuna » erzincanspor » muzaffer izgu » eski sevgiyle ilgili baslik acanlari damda sitmek » ozkiyim dusunceleri » sensoryum » farmakodinamik » post travmatik stres bozuklugu » gencler sag sol catismasi olmasin ama sol iyi gibi » ataturk un emanetini devirmek istemek