sozlerini de yazdim tam oldu 

kapat
  1. sözlük camiasında şarkı sözü entryleri şu şekilde yazılır.önce şarkı hakkında kısa bir bilgi verilir. *hemen ardından sozlerini de yazayim tam olsun klişesi yazılır **buraya kadar her şey bildiğimiz gibi.

sozlerini de yazdim tam olduise sözleri girilen şarkının sonuna bkz verilmek suretiyle yazılır.***
    #562454 (white pages, 21.08.2006 13:34)
  2. (bkz: ahanda sözleri)
    #1310277 (zksek, 16.02.2007 02:17)
  3. sözkonusu şarkının sözleri yazılmamışsa, yazar kişisi "haha bunu ben yazıyorum, duyun, görün sözlük ahalisi" "yaptığım işi tam yaparım" "google'ı kullanır, sözlerini bulur, copy paste'imi de yaparım"ın bir cümlede birleştirilmiş hali desek yeridir.

edit:lan bu kadar da olmaz! ışık hızı ile oy verion galiba. daha yeni yazdıydık. *
    #1765564 (invincible, 13.06.2007 23:48 ~ 23:50)

© 2008 - uludağ sözlük

sozlerini de yazdim tam oldu başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. sozlerini de yazdim tam oldu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sozlerini de yazdim tam oldu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» tc nin halinin osmanli nin son donemine benzemesi » amd opteron 8224 se » zenginlerin fakirlere olan bakis acisi » galatasaray yonetimi » zekeriya beyaz » ekmek parasi » sozlukte artik kufurlu baslik acilabilmesi durumu » kiza guzelliginden dolayi tesekkur etmek » izmirli olmak » uludag gazoz un kafa yapmasi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci