sozleri 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ilk sozleri ilk yazan yazarin son sozleri
  2. ilk sozleri kalibini bulanin ilk sozleri
  3. ilk sozleri bulan insanlarin ilk sozleri
  4. ilk sozleri bulan adamin ilk sozleri
  5. ask sozleri
  6. ata sozleri
  7. son sozleri
  8. x in ilk sozleri
  9. ataturk un sozleri
  10. huznun ilk sozleri

© 2008 - uludağ sözlük

sozleri başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sozleri ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sozleri nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» odtu stadyumu ndaki devrim yazisi » hayatin cekilecek cile olmamasi » kar yagarken dinlenecek sarkilar » bozulan uyku duzeni » bionic commando rearmed » sener eruygur » ali cevat akkoyunlu » anneme » sesleri gormek » 1990 dogumlu olmak » bir memenin ardindan » davidoff » kivikocan » pomak » prenses perfinya da yakalanan star wars tadi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » fatma aliye » nietzsche agladiginda » ask konusur » kizilmaske » serbest kararlilik » tilki dansi » altta kalanin cani cikti » of ulan of » jean amerika nin salvaridir » ucuncu dunya savasi guncesi » kendi derdim yeterken bir de sen dert oldun basima » stephen appiah » vicdani ret » mulkiye » ismail saib sencer